Poliţia Capitalei anunţă, marţi, că în jurul orei 11.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la o staţie de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv. Metrorex a precizat că este vorba de staţia de metrou Piaţa Victoriei. Autorităţile au anunţat, în urma verificărilor, că apelul privind amplasarea unei bombe nu se confirmă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Poliţia Capitalei a anunţat că verificările au fost încheiate la staţia de metrou Victoriei iar apelul nu se confirmă.
 
Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Meta Estate
ŞTIREA INIŢIALĂ: În cursul acestei zile, 3 ianuarie 2023, în jurul orei 11.30, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti au fost sesizaţi, prin apel 112, cu privire la faptul că la o staţie de metrou, din Sectorul 1, a fost amplasat un dispozitiv exploziv, anunţă Poliţia Capitalei. 
 
La faţa locului s-au deplasat poliţiştii Secţiei 3 şi ai Brigăzii de Poliţie pentru Transport Public pentru a lua primele măsuri, mai precizează autorităţile. 
 
Şi Metrorex a anunţat că a fost avizat de către reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Interne despre o posibilă ameninţare cu bombă în zona staţiei de metrou Victoriei.
 
”Echipele specializate din cadrul Poliţiei s-au deplasat la faţa locului. La acest moment circulaţia trenurilor de metrou se desfăşoară conform graficului.  Metrorex se va conforma dispoziţiilor primite de la organele abilitate pentru adaptarea activităţii, după caz”, precizează Metrorex. 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.