Planul Roşu de Intervenţie a fost activat, marţi seară, după ce două autoturisme s-au ciocnit, pe DN 4, în judeţul Călăraşi, anunţa Centrul Infotrafic. Traficul a fost blocat pe ambele sensuri. ISU Călăraşi a precizat că trei persoane au fost transportate la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ISU Călăraşi a anunţat însă că în urma accidentului trei persoane au ajuns la spital. 

“Din cele opt persoane, doar trei victime prezentau traumatism cranian minor, dureri abdominale şi dureri la nivelul membrelor inferioare, celelalte cinci persoane nu aveau nevoie de îngrijiri medicale”, a precizat ISU Călăraşi.
 
Cei trei persoane au transportate la Spitalul din Olteniţa - două dintre ele, iar ultima a ajuns la un spital din Bucureşti. 
 
La locul accidentului au intervenit o autospecială de descarcerare şi o ambulanţă SMURD de la Budeşti şi o autospecială SMURD de la Detaşamentul Olteniţa, dar şi patru ambulanţe ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

UPDATE - Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 4, în localitatea Şoldanu, judeţul Călăraşi, unde s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

În urma impactului, au rezultat 5 victime, care au fost transportate la spital.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că pe DN 4, în localitatea Şoldanu, judeţul Călăraşi, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate două autoturisme.

”Din primele verificări, 4 persoane au suferit leziuni, fiind însă în investigaţii medicale toate persoanele aflate în cele 2 autovehicule. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, arată sursa citată.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.