Autorităţile au activat, luni, Planul Roşu de Intervenţie în judeţul Olt, unde un autobuz şi o autoutilitară s-au ciocnit. Au fost implicate 55 de persoane, patru având nevoie de îngrijiri medicale. O femeie care a fost încarcerată a fost scoasă şi transportată la spital. IPJ Olt a precizat că se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Accidentul a avut loc la intersecţia DJ 653 cu DJ 657, în localitatea Recea.
 
”Din primele verificări, poliţiştii au constatat faptul că, în eveniment, a fost implicată o autoutilitară condusă de un tănăr, în vârstă de 25 de ani, din municipiul Târgu Jiu, judeţul Gorj şi un autobuz condus un tânăr, în vârstă de 30 de ani, din comuna Schitu. În urma evenimentului rutier, o tânără de 34 de ani, din oraşul Turceni, judeţul Gorj, pasageră în autoutilitară, a fost transportată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina”, a transmis IPJ Olt.
 
Cei doi şoferi au fost testaţi cu aparatul etilotest, rezultatele fiind negative.
 
Poliţiştii fac cercetări pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul, fiind întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.
 
UPDATE: ”Implicate în eveniment 55 de persoane (53 în autocar şi două în autoutilitară), patru persoane au fost asistate la faţa locului şi una a necesitat transport la spital. Femeia transportată la spital a fost încarcerată şi extrasă de echipajele specializate. Este conştientă şi cooperantă, politraumatizată prin accident rutier”, a transmis ISU Olt. 
 
Sursa citată a precizat că, la ora 17.06, a fost dezactivat Planul Roşu. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier în care au fost implicate un autocar şi o autoutilitară, în localitatea Recea. Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Olt a fost activat Planul Roşu de Intervenţie”, a transmis, luni, ISU Olt. 
 
La faţa locului, echipajele operative intervin cu  o autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare, o autospecială de transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi cinci echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. 
 
Deocamdată, nu se cunoaşte numărul victimelor sau modul în care s-a produs accidentul. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.