Autorităţile din Constanta au activat, miercuri, Planul Roşu de Intervenţie, după un accident în care au fost implicate un autoturism si un microbuz. Opt persoane au fost evaluate la faţa locului, patru adulţi şi un copil fiind transportaţi la spital. Patru femei care au plecat de la locul accidentului au sunat ulterior la 112 şi au solicitat să fie duse la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Patru victime ale accidentului din Techirghiol au sunat ulterior la 112 şi au cerut să fie transportate la spital.

Astfel, pompierii au primit un apel de la Sanatoriul Balnear Techirghiol pentru a prelua patru femei, cu vârste între 20 şi 23 de ani, care fusese implicate în evenimentul rutier, dar care plecaseră înainte de sosirea echipajelor.

Cele patru victime sunt conştiente şi au solicitat să fie transportate la spital pentru investigaţii medicale.

UPDATE: Pompierii au precizat că în microbuz se aflau 16 persoane, dintre care cinci minori. De asemenea, cinci persoane au fost transportate la spital. 
 
“Au fost evaluate medical opt victime, astfel: trei au fost monitorizate la faţa locului  - doi adulţi şi un minor, care nu au necesitat transport la spital. Alte cinci persoane – un adult şi patru minori – au fost transportate la spital cu diverse traumatisme. Toate cele cinci victime sunt conştiente, cooperante”, au transmis reprezentanţii ISU Dobrogea.
 
ŞTRIE INIŢIALĂ: Reprezentanţii Inspectoratului de Situaţii de Urgenţă Dobrogea au anunţat că, miercuri, la ora 12.04, a fost activat Planul Roşu de Intervenţie, după ce s-a produs un accident rutier în Techirghiol, între un autoturism şi un microbuz.
 
 
La faţa locului s-au deplasat două echipaje SMURD, o ambulanţă, o maşină de stingere şi o autospecială pentru transport victime multiple. 
 
 
Cincisprezece copii sunt în evaluare medicală la faţa locului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.