Mai multe percheziţii au loc joi dimineaţă la Brigada Rutieră a Capitalei şi la Poliţia locală Sector 1. Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti a precizat că s-au făcut 30 de percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, atât la sediile celor două insttuţii, cât şi la firme şi domiciliile unor persoane. De asemenea, au fost verificate mai multe maşini.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La data de 25.11.2021, într-un dosar penal aflat în instrumentarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, având ca obiect infracţiuni de corupţie, organele de poliţie din cadrul Direcţiei Generale Anticorupţie au pus în aplicare 30 de mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Dâmboviţa, vizând locuinţe, sedii de firmă precum şi instituţii publice, respectiv Brigada de Poliţie Rutieră şi Poliţia Locală Sector 1 Bucureşti”, a transmis, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti. 

Instituţia precizează, de asemenea, că au fost făcute şi percheziţii corporale şi asupra unor autovehicule. 
 
”În urma efectuării percheziţiilor au fost identificate şi ridicate mai multe mijloace de probă. Cercetările sunt continuate de către Parchetul de pe lângă Tribunalul Bucureşti şi Direcţia Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Judeţul Ilfov”, a mai transmis instituţia. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Surse apropiate anchetei afirmă că percheziţiile sunt realizate de Direcţia Generală Anticorupţie, fiind vizate fapte de luare de mită, cele mai multe în trafic.

Sursele citate au precizat pentru News.ro că sunt vizaţi şi poliţişti cu peste opt ani vechime, iar cei mai mulţi dintre cei suspectaţi în acnhetă sunt de la sectoarele 1, 2 şi 6.

Aceleaşi surse afirm ăcă este vorba despre zeci de percheziţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.