Inspectoratul General al Poliţiei Române anunţă sâmbătă seara că a avut loc o coliziune faţă-spate între un autocar de transport persoane şi un autocamion, pe DN 65, în localitatea Scorniceşti din judeţul Olt. Nu s-au înregistrat victime, în urma accidentului fiind activat Planul Roşu de Intervenţie. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Slatina - Piteşti, traficul desfăşurându-se prin dirijarea poliţiei rutiere, mai spune Poliţia. Planul Ruşu de Intervenţie a ofst dezactivat, doar 3 persoane având atacuri de panică, în urma accidentului, ce nu au necesitat transportul la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE -  Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 65, localitatea Scorniceşti, judeţul Olt, unde s-a produs o coliziune faţă-spate între un autocar de transport persoane şi un autocamion.

”Planul Roşu de intervenţie a fost dezactivat. Nu au rezultat victime, au fost 3 persoane cu atacuri de panică, ce nu au necesitat transportul la spital. Valorile de trafic sunt uşor ridicate în zonă”, mai transmite Poliţia. 

ŞTIREA INIŢIALĂ - ”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 65, localitatea Scorniceşti, judeţul Olt, s-a produs o coliziune faţă-spate între un autocar de transport persoane şi un autocamion”, se arată într-un comunicat oficial.

Din primele investigaţii medicale, nu au rezultat victime.

”A fost activat Planul Roşu de Intervenţie la ora 19:42. Circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers Slatina - Piteşti, traficul desfăşurându-se prin dirijarea poliţiei rutiere”, mai arată Poliţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.