Un bărbat a fost reţinut de poliţiştii din Olt după ce şi-a omorât partenera de viaţă, pe care a lovit-o cu o secure în zona capului. Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au precizat că acest conflict a pornit de la faptul că victima ar fi consumat mai mult alcool decât bărbatul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ”În cursul zilei de 09.01.2024, lucrătorii de poliţie din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale, sub coordonarea unui procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, au efectuat cercetarea la faţa locului şi activităţi investigative, urmare unui apel către Poliţia oraş Piatra-Olt, cu privire la faptul că, la data de 09.01.2024, în jurul orei 20:30, pe fondul consumului de alcool şi a unui conflict spontan generat de faptul că victima C. I. (42 ani) a consumat mai mult alcool decât concubinul său, inculpatul F. A.–V.(34 ani), acesta i-a aplicat multiple lovituri cu o secure, respectiv cu muchia, cât şi cu coada, provocându-i victimei leziuni care la scurt timp au condus la decesul acesteia”, au precizat procurorii. 
 
Specialiştii din cadrul Serviciului Judeţean de Medicină Legală au precizat că victima a suferit “multiple plăgi tăiate, plagă tăiată-despicată cu dimensiunile cuprinse între 1,5-9 cm, multiple dungi echimotice, multiple zone echimozate, multiple mărci traumatice, de formă pătrată/dreptunghiulară, fractură humerus stâng,  deformarea anormală a cutiei toracice, sub rezerva autopsiei medico-legale”.
 
Anchetatorii au transmis că moartea femeii a fost violentă. 
 
“Moartea acesteia a fost violentă şi s-a datorat cu cea mai mare probabilitate hemoragiei interne, consecinţa unui politraumatism, leziunile traumatice multiple care s-au constatat cu ocazia examinării s-au putut produce prin lovire repetată cu corp dur tăietor/despicător, moartea putând data din 09.01.2024”, a arătat Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt a anunţat, miercuri, că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi seara, despre faptul că, la o locuinţă de pe strada Victoriei, din oraşul Piatra-Olt, un bărbat ar fi lovit o femeie cu securea în zona capului.
 
“Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că un bărbat, în vârstă de 34 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din oraşul Piatra-Olt, pe fondul consumului de alcool şi al unor discuţii contradictorii, ar fi lovit-o cu o secure în zona capului pe concubina sa, respectiv o femeie în vârstă de 42 de ani, din comuna Pârşcoveni, judeţul Olt”, au transmis poliţiştii.
 
Ei au precizat că, în urma agresiunii, femeia a decedat. 
 
Trupul neînsufleţit a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, în vederea efectuării necropsiei.
 
Bărbatul de 34 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru omor calificat.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.