Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore, după ce a condus o maşină în judeţul Olt sub influenţa drogurilor şi fără a avea permis de conducere. Bărbatul este fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, care recent a fost prins şi în Bucureşti conducând fără permis. De asemenea, el a fost reţinut la Timişoara la jumătatea lunii decembrie după ce a înjunghiat un tânăr, fiind eliberat după ce victima sa şi-a retras plângerea. .

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, pe data de 27 decembrie, politţştii  din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Găneasa au oprit în trafic un autoturism.
”În urma controlului efectuat, s-a stabilit faptul că, un bărbat, de 32 de ani, din Bucureşti, a condus autoturismul având dreptul de a conduce suspendat.Totodată, acesta a fost testat cu aparatul DrugTest, rezultatul fiind pozitiv, însă a refuzat să îi fie prelevate mostre biologice de sânge", au precizat reprezentanţii IPJ Olt.
Bărbatul este cercetat pentru comiterea infracţiunilor de conducere a unui vehicul fără a poseda permis de conducere şi refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.
Bărbatul, care este fiul interlopului Sile Cămătaru, a fost reţinut pentru o perioadă de 24 ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Olt.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.