Un autoturism şi un microbuz în care se aflau copii au fost implicate, luni după-amiază, într-un accident rutier produs în localitatea Deveselu, judeţul Olt. A fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Potrivit Centrului Infotrafic, traficul pe DN 54 este blocat. Până în prezent, şase persoane, din care cinci copii, au fost transportate la spital. Planul Roşu a fost dezactivat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Potrivit ISU Olt, aplicabilitatea Planului roşu de intervenţie a încetat la ora 14.47.
 
În accident au fost implicate 21 de persoane (20 în microbuz şi una în autoturism), toate fiind monitorizate la locul evenimentului. Şase persoane aflate în microbuz (cu vârste între 15 şi 17 ani) şi femeia care conducea autoturismul, în vârstă de 59 de ani, au fost transportate la Spitalul Caracal. Toate victimele erau conştiente şi cooperante şi nu prezentau răni sau traumatisme care să le pună viaţa în pericol.
 
UPDATE - ”Până în acest moment au fost transportate la CPU Caracal şase victime (un adult şi cinci minori). Toate victimele sunt conştiente, fără traumatisme care să le pună viaţa în pericol”, a precizat ISU Olt.
 
UPDATE - ISU Olt a anunţat că din primele date reiese că sunt patru persoane rănite, conştiente, fiind vorba despre femeia care conducea autoturismul implicat în accident şi trei copii, precizând însă că situaţia este în dinamică.
 
Toate persoanele implicate sunt în curs de monitorizare. 
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Olt, accidentul rutier în care au fost implicate un microbuz (2 adulţi şi 18 minori) şi un autoturism (în care se afla o femeie - şofer) s-a produs în localitatea Deveselu. 
 
Având în vedere numărul persoanelor implicate, pentru gestionarea optimă a misiunii de răspuns, la nivelul judeţului Olt a fost activat Planul Roşu de Intervenţie. Echipajele operative intervin cu o autospecială de stingere, o autospecială pentru transport personal şi victime multiple, şapte echipaje SMURD şi trei echipaje din cadrul Serviciului Judeţean de Ambulanţă Olt. 
 
La rândul său, Centrul Infotrafic al Poliţiei Române informează că, pe DN 54, în localitatea Deveselu, judeţul Olt, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un microbuz de transport persoane, traficul fiind oprit pe ambele sensuri de mers.
 
”În urma impactului au rezultat 6 victime, 4 minori din microbuz şi un adult, precum şi conducătorul autoturismului. Din primele verificări, acestea au suferit leziuni uşoare, însă vor fi transportate la spital, pentru efectuarea tuturor investigaţiilor medicale”, a precizat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.