O maşină a intrat joi dimineaţă, într-o ţeavă de gaz din Slobozia, pe care a spart-o, fiind scurgeri de gaze. Locatarii din imobilele învecinate au fost evacuaţi, fiind oprit curentul şi restricţionat traficul rutier.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Am fost solicitaţi să intervenim la un accident produs în municipiul Slobozia, cu implicarea unui autoturism care a intrat  într-o ţeavă de gaz pe care a spart-o. La faţa locului s-au deplasat de urgenţă patru echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Slobozia cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă, o autospecială pentru victime multiple, o autospecială pentru descarcerare, o autosanitară SMURD, încadrate cu 17 pompieri, un echipaj SAJ Ialomiţa şi un echipaj al firmei de distribuţie a gazelor natural”, a transmis, joi, ISU Ialomiţa.

Sursa citată a precizat că s-au luat măsuri preventive de evacuare a persoanelor din imobilele apropiate, iar curentul electric şi traficul în zona afectată au fost întrerupte.

Pompierii au evacuat patru adulţi şi patru copii dintr-o grăniţiţă privată, dar şi doi adulţi dintr-un imobil învecinat. 

În autoturism se aflau trei persoane, doi minori  - de 2 şi 16 ani - şi o femeie de 26 de ani, care au fost evaluate de paramedici şi cadrele medicale de la faţa locului, refuzând transportul la spital.

”Militarii asigură măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la locul accidentului până la sistarea totală a scurgerilor de gaze”, a mai transmis ISU Ialomiţa.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.