O fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani au fost înjunghiaţi, marţi după-amiază, în Grădina Botanică din Craiova, iar poliţiştii au prins un suspect în acest caz. Fata nu a putut fi salvată, fiind declarat decesul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Fata de 14 ani, înjunghiată în Grădina Botanică din Craiova, a murit în urma rănilor suferite, a anunţat Ministerul Afacerilor Interne. 
 
Ea a primit îngrijiri din partea medicilor, dar, în ciuda eforturilor depuse de aceştia, a fost declarat decesul. 
 
Poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea procurprului, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs tragicul eveniment.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Dolj a anunţat că poliţiştii au fost sesizaţi, marţi, în jurul orei 16.00, prin apel la 112, cu privire la faptul că in Grădina Botanică din Craiova două persoane ar fi fost înjunghiate.
 
“La faţa locului au fost direcţionate efectivele disponibile în serviciu din Craiova, prezumtivul autor fiind prins şi imobilizat foarte rapid, fiind în custodia poliţiştilor. Din eveniment au rezultat două victime, o fată de 14 ani şi un tânăr de 20 de ani, cărora li se acordă îngrijiri medicale”, a anunţat IPJ Dolj. 
 
Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care au avut loc evenimentele.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.