Un puternic incendiu a izbucnit, miercuri dimineaţă, la fostul motel Bicaz din oraşul Bicaz, focul manifestându-se la acoperişul acestuia pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Neamţ a mai transmis că intervenţia este una dificilă deoarece incendiul se manifestă generalizat la nivelul acoperişului, podului, precum şi la mansardă. 
“Clădirea este construită din lemn, fapt ce îngreunează operaţiunile.  Amprenta la sol a construcţiei este de aproximativ 400 de metri pătraţi”, a mai precizat ISU Neamţ. 
La incendiul din Bicaz acţionează Detaşamentul de pompieri Piatra Neamţ cu 4 autospeciale de stingere, o autospecială de intervenţie la înălţime şi o ambulanţă SMURD, împreună cu Serviciile Voluntare pentru Situaţii de Urgenţă din oraşul Bicaz şi comunele Bicaz-Chei Dămuc.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină, miercuri dimineaţă, pentru stingerea unui incendiu produs la fostul motel Bicaz din oraşul Bicaz.
Incendiul se manifestă generalizat la acoperiş, pe o suprafaţă de 250 de metri pătraţi. 
La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia pompierilor este în plină desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.