Un TIR încărcat cu alimente a ieşit de pe şosea şi a avariat două case, în localitate Albeşti, judeţul Mureş, circulaţia pe DN 13 fiind blocată pe sensul Sighişoara - Braşov. În urma accidentului, nicio persoană nu a fost rănită.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Poliţia Judeţeană Mureş a transmis că, din primele cercetări, a reieşit că un bărbat de 43 de ani, din municipiul Târnaveni, în timp ce conducea un ansamblu de vehicule din direcţia Braşov-Sighişoara, nu ar fi adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare, a pătruns pe sensul opus de circulaţie, iar ulterior a părăsit partea carosabilă, lovind un stâlp de electricitate, precum şi două imobile.

În urma accidentului nu au rezultat victime doar pagube materiale.
 
În acest moment, traficul se desfăşoară alternativ, pe un sens de mers.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş, accidentul s-a produs în localitatea Albeşti, unde un TIR încărcat cu alimente a ieşit de pe şosea şi a avariat două case.

FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş

Ca urmare, circulaţia pe DN 13, pe direcţia Sighişoara- Braşov este întreruptă.

FOTO: ISU Mureş
FOTO: ISU Mureş

La rândul lor, reprezentanţii Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri (DRDP) Braşov au precizat că, din cauză că TIR-ul ocupă o parte din şosea, circulaţia este blocată pe o bandă şi se încearcă mutarea acestuia cu utilaje.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.