Un microbuz de transport persoane este implicat, miercuri seară, într-un accident rutier în judeţul Arad, dar nu sunt persoane încarcerate. În vehicul erau 9 persoane, 6 având nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma accidentului în care au fost implicate 9 persoane, au rezultat 6 victime, conştiente, cooperante, neîncarcerate. În urma evaluării medicale, o victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ. Este vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani. Celelalte 5 persoane au refuzat transporul la spital”, anunţă ISU Arad. 
 
Pompierii militari arădeni au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Accident rutier în care a fost implicat un microbuz de transport persane, în municipiul Arad zona Grădişte”, anunţă, miercuri seară, ISU Arad. 
 
Sursa citată a precizat că intervin forţe şi mijloace din cadrul Detaşamentului de Pompieri Arad cu două autospeciale de intervenţie şi o autospecială pentru descarcerare. La locul evenimentului au fost alocate şi două ambulanţe SAJ. 
 
”Din primele informaţii, nu sunt persoane încarcerate”, a mai transmis ISU Arad. 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.