Locatarii unui bloc din municipiul Ploieşti sunt evacuaţi, sâmbătă, după ce în clădire a fost semnalat un miros înţepător, nefiind cunoscută sursa acestuia. Acolo s-au deplasat reprezentanţii ISU, fiind solicitată şi o autospecială CBRN. Treisprezece adulţi şi un copil au fost evacuaţi.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Prahova, pompieri au fost solicitaţi să intervină ca urmare a unui apel care indică un miros înţepător la un bloc de locuinţe cu patru etaje, situat în piaţa Victoriei din municipiul Ploieşti.

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

Acolo au fost mobilizate un echipaj de stingere, o autoscară mecanică şi a fost solicitată de la USISU o autospecială CBRN pentru a efectua măsurători.

"Nu avem informaţii despre ce substanţă este vorba. Mirosul nu este intens, se manifestă între parter şi etajul 1. Măsurătorile efectuate cu detectorul multigaz au indicat valori normale", au transmis reprezentanţii ISU Prahova.

O parte dintre locatari au ieşit singuri din locuinţe, dar preventiv vor fi evacuate toate persoanele.

FOTO: ISU Prahova
FOTO: ISU Prahova

La locul evenimentul se deplasează şi un microbuz şi o autospeciala de transport personal şi victime multiple pentru a veni in sprijinul oamenilor evacuaţi.

Ulterior, ISU Prahova a anunţat că au fost evacuaţi 13 adulţi şi un minor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.