Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un cuţit a ameninţat, luni, angajaţii unei bănci din Cluj-Napoca şi a sustras o sumă de bani, după care a fugit. Bărbatul este căutat de poliţişti. Jaful s-a produs în foarte puţin timp, iar angajaţii au reuşit să apese butorul de panică, agenţii fiermei de pază deplasându-se la faţa locului. În bancă, în momentul furtului, se aflau atât angajaţii, dar şi clienţi, potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Cluj.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - IPJ Cluj: Jaful a durat foarte puţin timp, existau martori în bancă în acel moment; a fost apăsat butonul de panică

Reprezentanţii Poliţiei Judeţene Cluj au făcut publice semnalmentele autorului jafului de la banca din Cluj-Napoca. Este vorba despre un tânăr de aproximativ 30 de ani, constituţie atletică, cu înălţimea de aproximativ 180 – 185 de centimetri.

”Persoanele care pot furniza informaţii utile în acest caz, sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă 112 pentru a anunţa organele de poliţie”, au transmis poliţiştii din Cluj.

Potrivit acestora, au fost instituite filtre penttru depistarea făptaşului.

Datele oferite de către poliişti arată că jaful s-a produs în foarte scurt timp, dar angajaţii au reuşit să apese butonul de panică. Agenţii de securitate s-au deplasat la sediul băncii, dar bărbatul fugise.

De asemenea, poliţiştii au precizat că se aflau în incinta unităţii mai mulţi clienţi, dar şi angajaţii băncii, fără a fi precizat numărul persoanelor care se aflau în bancă la momentul comiterii furtului.

În plus, suma furată nu a fost stabilită, urmând a se face un inventar pentru stabilirea acesteia. Surse juridice au precizat ă ar fi vorba despre 20.000 de euro. 

Jaf la o bancă din Cluj: Un bărbat cu faţa acoperită şi înarmat cu un cuţit a ameninţat angajaţii şi a sustras o sumă de bani

Poliţiştii din Cluj au anunţat, luni, că în jurul orei 15:00, Poliţia a fost sesizată cu privire la faptul că într-o unitate bancară, de pe raza municipiului Cluj-Napoca, a intrat o persoană cu faţa acoperită şi, sub ameninţare cu un cuţit, a sustras o sumă de bani, după care a fugit.

În urma acestui incident, nicio persoană nu a fost rănită.

”Imediat după sesizarea incidentului, toate echipajele de poliţie au fost mobilizate pe teren în vederea depistării bărbatului în cauză. Urmează să se stabilească cu exactitate împrejurările în care s-a produs incidentul, suma care a fost sustrasă şi celelalte date de interes pentru soluţionarea cazului”, au precizat poliţiştii. 

Potrivit acestora, ancheta este coordonată de către Serviciul de Investigaţii Criminale din cadrul inspectoratului.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.