Pompierii din Alba Iulia intervin, duminică seară, pentru găsirea unei persoane care ar fi căzut în râul Mureş, în zona pontonului din Partoş. Primele informaţii arată că este vorba despre un băiat de 15 ani, care este căutat şi în albie, dar şi pe maluri. Echipajele au fost suplimentate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - ISU Alba a precizat că, din primele informaţii, reiese că este vorba despre un băiat de 15 ani, din Alba Iulia.
 
”La momentul de faţă se acţionează pentru căutarea minorului în albia Râului Mureş, cât şi pe ambele maluri ale acestuia. Totodată, au fost constituite 3 echipe de căutare/observare directe de pe mal şi un echipaj cautare - salvare cu barca pe Râul Mureş. Intervenţia este coordonată la faţă locului de către Inspectorul Şef al ISU Alba”, a transmis sursa citată.
 
În prezent, la locul intervenţiei se află o autospecială de scafandri cu barcă pneumatică, o ASAS, o descarcerare, 1 APIC ,1 EPA - 2 ofiţeri, 15 subofiţeri, dar şeful ISU Alba a dispus suplimentarea personalului aflat în tură liberă şi intervenţia cu încă o barcă pneumatică de la Detaşamentul de pompieri Aiud.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ISU Alba a anunţat, duminică seară, că Detaşamentul de pompieri Alba Iulia intervine pentru căutarea-salvarea unei persoane în zona pontonului din Partoş, municipiul Alba Iulia. 
 
Din informaţiile preliminare ar fi vorba despre o posibilă persoană căzută în râul Mureş”, a arătat sursa citată.
 
La intervenţie au fost alocate o autospecială cu apă şi spumă, o autospecială de scafandri, o barcă pneumatică şi un echipaj de prim-ajutor.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.