Poliţiştii din Botoşani au intervenit pentru aplanarea unui conflict izbucnit între mai multe persoane, în faţa unui bar din municipiu, un bărbat de 31 de ani care ameninţa o tânără şi era recalcitrant fiind imobilizat. La un moment dat, acesta a lovit-o în faţă pe o poliţistă, iar alte persoane au încercat să îi împiedice pe oamenii legii să intervină, acesta fiind amendate.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Ulterior, IPJ Botoşani a revenit precizând că bărbatul are vârsta de 31 de ani.
 
Intervenţia a fost filmată, iar în imagini se vede cum o poliţistă este lovită de acesta, în timp ce ea încearcă, împreună cu un coleg, să îl încătuşeze.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Poliţiei Judeţene Botoşani, vineri, poliţiştii din municipiul Botoşani au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, despre faptul că în faţa unui bar are loc un scandal între mai multe persoane.
 
Poliţiştii care au mers să aplaneze conflictul au imobilizat un tânăr de 21 de ani, care ar fi adresat ameninţări unei tinere de 20 de ani şi care manifesta un comportament recalcitrant şi nu colabora cu forţele de ordine.
 
"În timpul intervenţiei poliţiştilor, mai mulţi tineri care se aflau în zonă au încercat să-i împiedice să desfăşoare activităţile specifice, motiv pentru care faţă de aceştia s-a luat măsură sancţionării contravenţionale cu amendă în valoare totală de 6.000 de lei. De asemenea, în timpul procedurii de imobilizare, tânărul de 21 de ani ar fi aplicat o lovitură în zona feţei, unuia dintre poliţişti", a transmis sursa citată.
 
Cercetările în acest caz continuă, pentru ameninţare. 
 
Tânărul de 21 de ani a fost internat la psihiatrie, întrucât manifesta o stare de agitaţie. Acesta nu a suferit leziuni fizice în urma intervenţiei poliţiştilor, a precizat Poliţia Botoşani.
 
Totodată, a fost sesizat Parchetul de pe lângă Judecătoria Botoşani cu privire la săvârşirea infracţiunii de ultraj, urmând ca în funcţie de rezultatele cercetărilor să fie luate măsurile care se vor impune.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.