Echipe de salvare din Bucureşti au intervenit, duminică, în Sectorul 2, unde o femeie s-a încuiat în locuinţă şi ameninţa că îşi va face rău. Ea a fost imobilizată şi transportată la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma activităţilor specifice, femeia a fost imobilizată de poliţişti din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale, cu sprijinul ISU. În urma intervenţiei nu au rezultat victime, femeia urmând a fi condusă la spital, pentru evaluare medicală de specialitate”, a transmis Poliţia Capitalei. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 17.09.2023, poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti- Secţia 8 au fost sesizaţi despre faptul că, o femeie, din Sectorul 2, s-a încuiat în locuinţă şi ameninţă că îşi va face rău”, a transmis, duminică, Poliţia Capitalei. 
 
Sursa citată a precizat că la faţa locului s-au deplasat, de urgenţă, poliţişti şi reprezentanţi ISU.
 
De asemenea, la faţa locului a fost solicitat şi negociator.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.