Un puternic incendiu a izbucnit, vineri, într-o locuinţă din judeţul Vaslui, iar o fetiţă de trei ani, cu arsuri pe 70% din suprafaţa corpului, a muri. Alţi doi copii şi un adult au ajuns la spital cu arsuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: ”În urma incendiului au rezultat 4 victime, între care trei copii. Dintre aceştia, o fetiţă în vârstă de trei ani a decedat. Fetiţa a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 70% din suprafaţa corporală”, a transmis ISU Vaslui. 
 
Potrivit sursei citate, fratele fetiţei, în vârstă de şase ani, a suferit arsuri de gradele II şi III pe circa 27% din suprafaţa corpului. Cel de-al treilea copil, unchiul celor dou fraţi, în vârstă de 10 ani, a suferit arsuri de gradele II şi III pe aproximativ 40 din suprafaţa corpului. 
 
Tatăl celor doi copii, în vârstă de 26 ani, a suferit a arsuri de gradele II şi III pe jumătate din suprafaţa corporală, iar mama celor doi fraţi a suferit un atac de panică. 
 
”Incendiul a izbucnit într-o bucătărie în care se afla o sobă. Seful SVSU Tăcuta şi vecinii au intervenit imediat, incendiul fiind lichidat în cel mult şapte minute. Incendiul s-a manifestat pe aproximativ şase metri pătraţi. Cele patru victime ale incendiului au fost urcate într-un autoturism, după care au fost transportate de urgenţă la Centrul de Permanenţă Codăeşti, unde au fost îngrijite de personalul medical până la sosirea echipajelor de intervenţie aparţinând SAJ Vaslui şi ISU Vaslui”, au mai precizat pompierii. 
 
Echipajul de stingere care se deplasa la intervenţie a fost întors din drum, SVSU Tăcuta confirmând stingerea incendiului. 
 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost jarul căzut dintr-o sobă.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă al Judeţului Vaslui, Detaşamentul de pompieri Vaslui a fost solicitat să intervină, vineri, cu două autospeciale şi echipaje specializate pentru acordare îngrijiri medicale unor persoane care au suferit arsuri în urma unui incendiu izbucnit într-o locuinţă din localitatea Focşasca, comuna Tăcuta. 
 
“Din primele informaţii, în urma incendiului, patru persoane, între care trei copii, au suferit arsuri, în diferite grade şi procente ale suprafeţei corporale”, a precizat ISU Vaslui.
 
Incendiul a fost stins de echipajul Serviciului Voluntar pentru Situaţii de Urgenţă Tăcuta.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.