Pompierii constănţeni au fost solicitaţi să intervină la un incendiu izbucnit la o navă cargo, aflată în Portul Midia, la faţa locului deplasându-se mai multe echipaje.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE: Pompierii au reuşit să stingă incendiul, după mai bine de două ore. Focul s-a manifestat pe o suprafaţă de aproximativ 50 de metri pătraţi din sala motoarelor, la cabluri electrice şi izolaţiile acestora. Cauza incendiului urmează să fie stabilită.
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea a fost anunţat, vineri după-amiază, de producerea unui incendiu la sala motoare a unei nave cargo, aflată în Portul Midia.
 
La faţa locului s-au deplasat două autospeciale cu apă şi spumă şi un echipaj SMURD de la Staţia de pompieri Midia, două autospeciale cu apă şi spumă, un echipaj de descarcerare de la Detaşamentul Fripis, două autospeciale cu apă şi spumă de la Detaşamentul Palas şi autospeciala pentru victime multiple de la Detaşamentul Port. 
 
Conform primelor informaţii, se observă fum din camera motoare, iar nava este în port pentru reparaţii şi nu are echipaj la bord.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.