Pompierii intervin, miercuri seară, în Gara de Sud din Ploieşti, unde a izbucnit un incendiul la o locomotivă electrică. Incendul se manifestă cu flacără deschisă şi degajare mare de fum, dar nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 
UPDATE: ”Astăzi – 10 august 2022, în jurul orei 20:40, în staţia Ploieşti Sud, s-a produs o degajare de fum la locomotiva trenului R-E 5003 în relaţia Bucureşti Nord-Mărăşeşti, din cauza supraîncălzirii şi defectării compresorului. Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenţie deplasându-se la faţa locului, între timp mecanicul acţionând pentru limitarea efectelor degajării de fum”, a transmis, miercuri seară, CFR Călători.  

Sursa citată a precizat că siguranţa şi securitatea pasagerilor nu au fost afectate. 

 
 ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit ISU Prahova, incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajare mare de fum sub locomotivă, aceasta fiind decuplată de restul vagoanelor de călători şi trasă pe o altă linie.
 
Echipele de intervenţie acţionează cu azot pentru lichidarea incendiului. 
 
Primele date de la faţa locului arată că nu au fost înregistrate victime în urma incendiului.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.