Pompierii intervin, miercuri seară, în Gara de Sud din Ploieşti, unde a izbucnit un incendiul la o locomotivă electrică. Incendul se manifestă cu flacără deschisă şi degajare mare de fum, dar nu sunt victime.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

 
UPDATE: ”Astăzi – 10 august 2022, în jurul orei 20:40, în staţia Ploieşti Sud, s-a produs o degajare de fum la locomotiva trenului R-E 5003 în relaţia Bucureşti Nord-Mărăşeşti, din cauza supraîncălzirii şi defectării compresorului. Conform procedurilor aferente unor asemenea situaţii a fost avizat serviciul 112, o echipă de intervenţie deplasându-se la faţa locului, între timp mecanicul acţionând pentru limitarea efectelor degajării de fum”, a transmis, miercuri seară, CFR Călători.  

Sursa citată a precizat că siguranţa şi securitatea pasagerilor nu au fost afectate. 

 
 ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit ISU Prahova, incendiul se manifestă cu flacără deschisă şi degajare mare de fum sub locomotivă, aceasta fiind decuplată de restul vagoanelor de călători şi trasă pe o altă linie.
 
Echipele de intervenţie acţionează cu azot pentru lichidarea incendiului. 
 
Primele date de la faţa locului arată că nu au fost înregistrate victime în urma incendiului.
viewscnt

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.