Un puternic incendiu a izbucnit duminică, la o hală de materiale de construcţii din municipiul Constanţa, un pompier fiind rănit uşor în timpul intervenţiei pentru stingerea focului.Focu a fost stins după aproximativ o oră.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Pompierii au reuşit să stingă focul de la hală de materiale de construcţii din municipiul Constanţa după o intervenţie care a durat aproximativ o oră. Flăcările au distrus un atelier aflat în aer liber pe o suprafaţă de aproximativ 60 de metri pătraţi, o autoutilitară şi în hala de alături au fost afectate materialele de construcţie aflate în interior. De asemenea, pompierii vor stabili cauza exactă a producerii incendiului.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină duminică la un incendiu izbucnit la o hală de materiale de construcţii aflată în curtea COMCM.
La faţa locului s-au deplasat 33 de pompieri, cu patru autospeciale de stingere, o autoscară şi un echipaj SMURD B. 
Un pompier a fost rănit uşor la bărbie, fiind transportat la spital. 
Din primele informaţii, focul ar fi pornit de la maşină aflată în curtea halei. 
În urma izbucnirii incendiului, ISU Dobrogea a emis un mesaj Ro-Alert.
“Atenţie! Incendiu la hala industrială în incinta COMCM Constanţa cu degajări mari de fum. Pentru asigurarea protecţiei rămâneţi în incinte, închideţi geamurile şi nu vă expuneţi la fum”, se arată în mesajul Ro-Alert.  
La ora transmiterii acestei ştiri, intervenţia este în plină desfăşurare.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.