Un incendiu a izbucnit, duminică după-amiază, la o clădire aflată în incinta cimitirului din localitatea Cernica. Incendiul a fost stins de către pompierii bucureşteni după aproximativ două ore. Pentru stingerea focului, care a distrus în totalitate acoperişul clădirii, au intervenit patru autospeciale şi două motopompe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE 22:39 - Incendiul izbucnit la o clădire din incinta cimitirului din Cernica a fost stins. Focul a distrus în totalitate acoperişul

Incendiul izbucnit, duminică seară, la o clădire aflată în incinta cimitirului din localitatea Cernica, a fost stins de către pompierii bucureşteni după aproximativ două ore. Pentru stingerea focului, care a distrus în totalitate acoperişul clădirii, au intervenit patru autospeciale şi două motopompe.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov, Daniel Vasile, clădirea în care a izbucnit incendiul este o cantină socială, iar focul a distrus în totalitate acoperişul imobilului, fiind afectată o suprafaţă de 200 de metri pătraţi.

Sursa citată a precizat că până la ora actuală nu se cunoaşte cauza producerii incendiului.

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti, duminică după-amiază a izbucnit un incendiu la o clădire din interiorul cimitirului din Cernica, posibil cantină.

Din primele date a reieşit că focul se manifestă la podul clădrii, întinzându-se pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, însă în prezent nu există riscul extinderii focului.

La ora transmiterii acestei ştiri, la faţa locului intervin patru autospeciale de stingere, fiind trimise spre zona respectivă şi două motopompe pentru alimentare cu apă din lac.

Nu se înregistrează persoane rănite, potrivit primelor informaţii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.