Un incendiu a izbucnit, joi seară, la groapa de gunoi a municipiului Sighişoara, pompierii intervenind cu trei autospeciale pentru lichidarea flăcărilor. Populaţia din zonă a fost avertizată privind degajările mari de fum prin mesaj Ro-Alert. Incendiul a cuprins 400 de metri pătraţi, fiind generalizat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Incendiul a cuprins o suprafaţă de aproximativ 400 de metri pătraţi, arde generalizat, cu degajări mari de fum”, a transmis ISU Mureş.

În sprijinul pompierilor din Sighişoara intervin SVSU Daneş şi trei cisterne ale unor operatori economici.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Mureş a anunţat că un incendiu a izbucnit la groapa de gunoi din municipiul Sighişoara, manifestându-se pe o suprafaţă de aproximativ 120 de metri pătraţi.

”S-a activat parţial grupa operativă, se acţionează pentru stingerea incendiului cu 3 autospeciale de stingere cu apa si spuma, 1 motopompa transportabila, o masina de teren şi 20 de cadre militare. S-a transmis şi mesaj RO-ALERT in zona din cauza degajărilor mari de fum”, au transmis reprezentanţii ISU Mureş.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.