Un incendiu a izbucnit, joi seară, la bordul unui yacht în localitatea Dubova, judeţul Mehedinţi, pe Clisura Dunării. Au intervenit pompierii, precum şi poliţiştii de frontieră. Focul a pornit în urma unui scurtcircuit electric.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE:  ”La data de 15 iunie a.c., ora 16.40, poliţiştii din cadrul Postului de Poliţie Transporturi Navale Orşova au fost sesizaţi de un bărbat  cu privire la faptul că la bordul unui yacht, acostat la mal în comuna Dubova, ar fi izbucnit un incendiu. La faţa locului s-au deplasat poliţiştii alături de pompieri din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Drobeta care au localizat şi stins incendiul în compartimentul sala motoare, stabilind ca şi cauză a acestuia un scurtcircuit la cablajul acumulatorilor”, a transmis IPJ Mehedinţi. 
 
Sursa citată a precizat că, în urma incendiului nu au fost înregistrate victime, ci doar pagube materiale.
 
”În cauză, a fost întocmit dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de distrugere din culpă”, a mai transmis Poliţia. 
 
ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Cu puţin timp în urmă, cinci echipaje de pompieri au intervenit, cu trei autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi două ambarcaţiuni, pentru lichidarea unui incendiu izbucnit la un yacht, pe raza localităţii Dubova”, a transmis ISU Mehedinţi, joi seară.
 
La locul incendiului a fost direcţionată şi o ambarcaţiune a Serviciului Teritorial al Poliţiei De Frontieră Mehedinţi. 
 
”Pompierii militari au intervenit pentru aducerea la mal a yacht-ului şi pentru lichidarea incendiului, care se manifesta cu degajare de fum la compartimentul motor”, a mai precizat ISU Mehedinţi.
 
Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost scurtcircuit electric.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.