Cincizeci de persoane au fost evacuate, luni seară, dintr-un bloc din municipiul Iaşi, în urma unui incendiu, mai multe echipaje de pompieri fiind trimise la faţa locului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Incendiul a fost lichidat de pompieri, fără a se înregistra victime.

Potrivit ISU Iaşi, au ars aproximativ 100 de kilograme de deşeuri din hârtie, aproximativ 200 de kilograme de deşeuri din material plastic şi aproximativ 400 kilograme de deşeuri din material lemnos, respectiv elemente de mobilier vechi, depozitate pe casa scării secundare.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Incendiul se înregistrează într-un bloc din cartierul ieşean Tătăraşi. O persoană a sunat la 112, semnalând o cantitate mare de fum pe casa scării.

Cincizeci de persoane au fost deja evacuate din blocul respectiv, dar deocamdată nu au fost semnalate victime.

”Se pare că incendiul a pornit de la un tablou electric la etajul 9. Acţiunea este în desfăşurare, nu sunt victime”, au declarat, pentru News.ro, reprezentanţii ISU Iaşi. 

La faţa locului au fost trimise trei autospeciale de intervenţie şi stingere, o autoplatformă de salvare de la înălţime, dar şi un echipaj de descarcerare.

De asemenea, a fost mobilizată o autospecială pentru transport victime multiple şi un echipaj de prim-ajutor calificat.

 
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.