Un incendiu a izbucnit, marţi seară, într-un apartament din Cluj-Napoca, primele informaţii arătând că locatarii din celelalte apartamente au ieşit singuri din imobil. Pompierii au scos din apartamentul cuprins de flăcări un bărbat inconştient, cu mai multe arsuri pe corp, care a primit îngrijiri de la echipajul SMURD TIM. El nu avea semne vitale, fiind resuscitat cu succes şi apoi transportat la spital.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Bărbatul găsit de pompieri era fără semnale vitale, acestuia fiindu-i aplicate de urgenţă manevre de resuscitare de către echipajul SMURD de prim ajutor calificat, care a fost sprijinit apoi de către echipajul SMURD de terapie intensivă mobilă. În cele din urmă, bărbatului i-au revenit semnalele vitale şi a fost transportat la spital pentru acordarea îngrijirilor de specialitate. Pompieri au acţionat pentru asigurarea accesului în locuinţă, evacuarea victimei, acordarea primului ajutor calificat, aplicarea manevrelor de resuscitare, stingerea flăcărilor şi evacuarea fumului acumulat pe holul de la nivelul patru al blocului de locuinţe”, a precizat ISU Cluj.

Din primele cercetări a reieşit că bărbatul folosea o improvizaţie cu flacără deschisă pentru a se încălzi şi a lăsat să ardă flacăra fără să o supravegheze.

 

ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul a izbucnit într-un apartament de pe strada Byron din municipiul Cluj-Napoca, acolo intervenind două autospeciale de stins incendii şi o autoscară. Preventiv, a fost dislocat la locul incendiului şi un echipaj SMURD, a transmis ISU Cluj.

”Din primele informaţii se pare că locatarii din apartamentele învecinate s-au autoevacuat. În aceste momente pompierii acţionează pentru lichidarea flăcărilor, evacuarea fumului şi verificarea tuturor încăperilor din bloc”, a arătat sursa citată.

Pompierii au reuşit să localizeze incendiul şi nu există pericol de extindere.

”Pompierii au evacuat din apartament un bărbat în stare de inconştienţă, care prezintă mai multe arsuri pe suprafaţa corpului. Acesta primeşte asistenţă medicală de urgenţă de la echipajul SMURD de Terapie Intensivă Mobilă”, a precizat ISU Cluj.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.