Un incendiu a izbucnit, miercuri după-amiază, într-un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din Iaşi, pompierii intervenind cu mai multe autospeciale. Cincisprezece locatari au ieşit singuri din imobil, alte zece persoane fiind evacuate de pompieri. O femeie şi fiul său de circa cinci luni au fost preluaţi în stare gravă de ambulanţe şi transportaţi la spital, după ce mama s-a aruncat pe geam, împreună cu bebeluşul.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Iaşi: Femeia care s-a aruncat de la etaj în timpul unui incendiu şi bebeluşul ei au suferit multiple trumatisme severe / Copilul a fost resuscitat

 

UPDATE - ”La data de 10.01.2024, ora 15.05, Poliţia a fost sesizată prin apel 112 cu privire la faptul că într-un apartament de la etajul 3 al unui bloc din municipiul Iaşi se manifestă un incediu, iar o femeie şi un copil din incinta imobilului s-ar fi aruncat pe geamul apartamentului. La faţa locului poliţiştii au constatat că cele sesizate se confirmă, pompierii intervenind pentru stingerea incendiului, cele două persoane fiind preluate de ambulanţă şi transportate la spital pentru îngrijiri medicale”, a transmis IPJ Iaşi.
 
În cauză se fac cercetări pentru clarificarea împrejurărilor în care s-a produs acest eveniment, urmând a fi dispuse măsuri legale.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Incendiul a izbucnit, miercuri după-amiază, la un apartament în municipiul Iaşi, aleea Decebal, la etajul 3, fiind anunţat puţin după ora 15.00. Acolo au fost trimise 3 autospeciale de intervenţie şi stingere cu apă şi spumă, o autoplatformă pentru salvări de la înălţime, o autospecială de primă intervenţie şi un echipaj de prim ajutor calificat, iar de la SAJ Iaşi două ambulanţe (tip B şi C).
 
La ajungerea forţelor de intervenţie la locul solicitării 15 persoane erau autoevacuate, iar 10 persoane au fost evacuate de către pompieri. 
 
”De la locul evenimentului o femeie şi un copil (mama aproximativ 30 de ani şi fiul său in vârstă de 5 luni) au fost preluaţi în stare gravă de către echipajele medicale SAJ şi au fost transportate de urgenţă la spital”, a transmis ISU Iaşi.
 
Incendiul a fost lichidat la ora 15.40.
 
În urma incendiului, au ars bunurile dintr-o încăpere, mobilier divers şi diverse produse textile. 
 
Cauza probabilă de producere a incendiului urmează să fie stabilită.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.