Douăzeci de persoane, între care şi copii, au fost evacuate, marţi seară, dintr-un bloc din municipiul Galaţi, după ce într-unul din apartamente a izbucnit un incendiu, iar imobilul a fost inundat de fum. Un câine scos din apartamentul în flăcări a fost resuscitat de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit ISU Galaţi, incendiul a fost semnalat, marţi seară, într-un apartament dintr-un bloc situat pe strada Egalităţii din municipiul Galaţi. Acolo s-au deplasat 3 autospeciale, dar şi autoscara şi 2 echipaje SMURD de la Detaşamentul Galaţi.

Când au ajuns la locul incendiului, pompierii au găsit 12 persoane care ieşiseră din bloc, în timp ce altele se aflau încă în locuinţe. Salvatorii au scos din apartamente alte 8 persoane, între care şi doi copii.

Proprietara apartamentului unde a izbucnit incendiul, o femeie în vârstă de 87 de ani, a fost salvată de pompieri, femeia fiind intoxicată cu fum. Victima a fost preluată de echipajul SMURD şi transportată la spital, în stare stabilă.

În apartamentul care a ars, pompierii au găsit şi un câine pe care l-au resuscitat după ce l-au scos din flăcări.

Potrivit pompierilor, cauza probabilă a incendiului este de natură electrică.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.