Un incendiu a izbucnit miercuri, la un apartament situat într-un bloc din Craiova, iar cincisprezece persoane au ieşit din imobil. Un bărbat a suferit un atac de panică şi a fost evacuat de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - ISU Dolj a reuşit să stingă incendiul şi a menţionat că acesta a fost pus intenţionat. 
“În urma incendiului au ars uşa de la intrare, materiale textile şi mobilier de pe hol. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului fiind folosirea intenţionată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul”, a explicat ISU Dolj.
ŞTIREA INIŢIALĂ - Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj a anunţat că pompierii au fost solicitaţi să intervină miercuri, pentru stingerea unui incendiu izbucnit într-un apartament situat la etajul patru al unui bloc din Craiova. La faţa locului s-au deplasat două autospeciale de lucru cu apă şi spumă, o autospecială de lucru la înălţime şi un echipaj SMURD. 
“La sosirea forţelor la locul evenimentului incendiul se manifesta la uşa apartamentului.  S-au autoevacuat 15 persoane din scara blocului, iar echipajele de pompieri au evacuat o persoană”, a transmis ISU Dolj.
Sursa citată a menţionat că bărbatul evacuat de pompieri a suferit un atac de panică, a fost evaluat de paramedici şi a refuzat transportul la spital.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.