Un incendiu a izbucnit, duminică, la un apartament situat la etajul al treilea al unui bloc din Sectorul 2 din Bucureşti, manifestându-se cu flacără deschisă şi degajări mari de fum. Mai multe persoane au fost evacuate de pompieri cu autoscara. Patru persoane, între care un băiat de 14 ani, au fost transportate la spital în urma expunerii la fum, iar alţi cinci oameni primesc îngrijiri medicale de la echipajele SMURD aflate la locul intervenţiei. Incendiul a fost stins de pompieri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
 
UPDATE - Incendiul a fost stins, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.
 
UPDATE - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, cele patru persoane transportate la spital au fost expuse la fum. Este vorba despre un bărbat de 76 de ani, dus la Spitalul ”Sf. Pantelimon”, de două femei, în vârstă de 45 şi 64 de ani, duse la Floreasca, şi de un băiat de 14 ani, dus la Spitalul ”Grigore Alexandrescu”.
 
UPDATE - ”Până la acest moment 4 persoane au fost transportate la spital şi alte 5 persoane sunt evaluate la locul intervenţiei”, a transmis ISU Bucureşti-Ilfov.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - ISU Bucureşti-Ilfov a anunţat că intervine pentru stingerea unui incendiu produs la un apartament la etajul 3, pe Bulevardul Gara Obor, Sectorul 2. Blocul are parter şi 8 etaje, fiind 36 de apartamente.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
”La sosirea forţelor, incendiul s-a manifestat cu flacără deschisă şi cu degajări de fum, în interiorul apartamentului, cu extindere la faţada clădirii. Fumul s-a degajat pe casa scării şi a pătruns în apartamentele locatarilor de la etajele superioare. S-a procedat la evacuarea unor locatari prin exteriorul clădirii, folosind autoscara”, a arătat sursa citată.
 
 
Casa scării a fost afectată de fum şi de temperatura ridicată.
 
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
 
Până în prezent, sunt 3 persoane asistate medical la ambulanţele SMURD. Evacuarea locatarilor continuă.
 
La acest incendiu au fost alertate 8 autospeciale de stingere cu apă şi spumă, 2 autospeciale de intervenţie şi salvare de la înălţime, 2 autospeciale de descarcerare şi 5 ambulanţe SMURD.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.