Un incendiu a izbucnit, joi după-amiază, la o anexă lipită de clădirea Operei Naţionale din Bucureşti, unde sunt depozitate piese de mobilier, anvelope, mase plastice. Pompierii au intervenit cu patru autospeciale pentru a stinge incendiul. Fumul a pătruns în clădirea principală, iar pompierii au verificat încăperile. Incendiul a fost stins.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Opera Naţională Bucureşti: Incendiul a afectat una dintre magaziile exterioare. Nu a existat nicio victimă. Pagube materiale nesemnificative
CITEȘTE ȘI Opera Naţională Bucureşti: Incendiul a afectat una dintre magaziile exterioare. Nu a existat nicio victimă. Pagube materiale nesemnificative

UPDATE - Incendiul a fost stins, a anunţat ISU Bucureşti-Ilfov.

UPDATE - Reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov au precizat că, în spatele construcţiei, erau depozitate în spaţiu deschis alte elemente de decor (schele metalice şi material lemnos).

"Fumul a pătruns în clădirea principală, în acest moment se verifică fiecare încăpere", a precizat sursa citată.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Bucureşti-Ilfov, incendiul s-a produs la o anexă lipită de clădirea Operei Naţionale, iar în interior sunt elemente de mobilier, anvelope, stingătoare de incendiu, mase plastice.

FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov
FOTO: ISU Bucureşti-Ilfov

Faţada clădirii este afectată pe o suprafaţă de aproximativ 20 de metri pătraţi.

Acolo acţionează 4 autospeciale de stingere.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.