Un elev de clasa a şaptea de la o şcoală din Chitila, judeţul Ilfov, a pulverizat, miercuri, spray iritant-lacrimogen pe holul unităţii de învăţământ. Două fete din clasa a VI-a au primit îngrijiri medicale. Poliţiştii fac verificări în acest caz. Una dintre fete a fost transportată la un spital din Bucureşti.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
UPDATE - Reprezentanţii Poliţiei Ilfov au transmis că una dintre cele două eleve a fost transportată la un spital din Bucureşti.
 
ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit Poliţiei Judeţene Ilfov, directorul Şcolii Generale "Ioan Vişoiu" din Chitila a sesizat, miercuri după-amiază, IPJ despre faptul că un elev din clasa a VII-a a pulverizat spray iritant-lacrimogen pe holul unităţii de învăţământ.
 
Acolo au ajuns poliţiştii din Chitila, pentru verificări, dar şi un echipaj medical, care acordă îngrijiri la două eleve din clasa a VI-a.
 
”Poliţiştii din Chitila sprijiniţi de poliţiştii Biroului de Siguranţă Scolară Ilfov efectuează verificări pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a arătat sursa citată.
viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.