Un bărbat din judeţul Chiajna, judeţul Ilfov, s-a baricadat în locuinţă cu fiul său de 5 ani, după ce şi-a agresat soţia şi a alungat-o. El ameninţă că aruncă în aer apartamentul cu o butelie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Incidentul are loc în Chiajna. 

Bărbatul ameninţă că aruncă în aer apartamentul cu o butelie. 

Surse din rândul anchetatorilor afirmă că incidentul se derulează încă din cursul adupă-amiezei

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 4 mai 2023, IPJ Ilfov a fost sesizat de către o femeie, cu privire la faptul că a fost agresată fizic de către soţ şi alungată din locuinţă. Bărbatul s-a baricadat în locuinţă, împreună cu fiul său minor, de 5 ani  ”, a transmis, joi seară, Poliţia Română.

Sursa citrată a precizat că la faţa locului, s-au deplasat poliţiştii din Ilfov, luptătorii SIAS-IGPR, precum şi o echipaje din cadrul ISU.

”Până în prezent, bărbatul nu are solicitări. Activităţile sunt în derulare, iar principalul nostru obiectiv îl reprezintă siguranţa minorului”, a mai transmis sursa citată.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.