Sediul Fan Courier din Ştefăneşti, judeţul Ilfov, a fost evacuat, marţi dimineaţă, după ce directorul instituţiei a primit un e-mail care anunţa că un colet va exploda. La faţa locului sunt echipaje de intervenţie. Ameninţarea de la sediul Fan Courier din Ştefăneşti, judeţul Ilfov, nu s-a confirmat, iar societatea transmite că vor exista întârzieri la livrarea coletelor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email
CITEȘTE ȘI Ilfov: Ameninţarea de la sediul Fan Courier din Ştefăneşti nu s-a confirmat; societatea anunţă că vor exista întârzieri la livrarea coletelor

Potrivit IGPR, marţi, la ora 07:38, directorul Fan Curier a primit un mail prin care era înştiinţat că va primi un colet care va exploda la ora 11.00, în comuna Ştefăneşti/ Voluntari.

”La faţa locului s-a deplasat grupa operativă împreună cu şeful Poliţiei oraş Voluntari, grupa pirotehnică din cadrul IGPR şi un echipaj SRI”, a transmis IGPR.

Activitatea unităţii a fost oprită - atât a persoanelor de la birouri, cât şi a angajaţilor din zona depozitului, iar clădirea a fost evacuată.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.