Un microbuz s-a răsturnat, vineri, la ieşirea din Ciolpani, judeţul Ilfov. La faţa locului intervin mai multe echipaje. Un bărbat a murit, iar şase persoane au fost rănite. Femeia care conducea a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Poliţia Judeţeană Ilfov a transmis că, vineri, în jurul orei 17, poliţiştii oraşului Snagov au fost sesizaţi că s-a produs un accident rutier pe DN 1, între localităţile Tâncăbeşti şi Ciolpani.

Din primele verificări făcute de poliţiştii rutieri a rezultat faptul că o femeie, în vârstă de 33 de ani, în timp ce conducea un autoturism cu mai multe persoane, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat.
 
"În urma evenimentului rutier a rezultat decesul unei persoane în vârstă de 65 de ani şi rănirea a 6 persoane, ulterior cei 6 pasageri fiind transportaţi la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ", arată IPJ Ilfov.
 
Poliţiştii ilfoveni continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor şi condiţiilor în care a avut loc evenimentul.

UPDATE: Trei dintre victimele accidentului vor fi transportate la Spitalul Elias, iar trei la Spitalul Floreasca. Toate victimele sunt stabile şi conştiente. 

Un bărbat de 70 de ani, aflat iniţial în stop cardio-respitrator, a murit. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit Isu Bucureşti-Ilfov, un microbuz s-a răsturnat, vineri, la ieşirea din Ciolpani, pe sensul către Capitală. 

La faţa locului intervin mai multe echipaje medicale, pompieri şi poliţişti. 

În urma evenimentului rutier, şase persoane au fost rănite, dar sunt conştiente, iar o persoană este în stop cardio-respirator. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.