O femeie de 42 de ani a fost rănită, marţi, de un autoturism pe Bulevardul Pipera din Voluntari, fiind declanşată o anchetă de către poliţişti. Victima a fost transportată la spital. Autotutismul, care aparţine Ambasadei SUA, era condus de o femeie.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: Echipajele care au intervenit la faţa locului au decis să transporte pacienta la Spitalul Floreasca. 

Victima este conştientă şi a suferit mai multe contuzii. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”La data de 25 ianuarie a.c., în jurul orei 16:20, Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Ilfov a fost sesizat cu privire la producerea unui accident rutier, pe bulevardul Pipera din Voluntari, soldat cu rănirea unui pieton. La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii oraşului Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea cercetărilor”, a transmis, marţi, IPJ Ilfov.  

Sursa citată a precizat că la locul producerii accidentului s-a deplasat un echipaj medical, care a transportat victima, o femeie în vârstă de 42 de ani, la o unitate spitalicească, pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

”Conducătorul auto, respectiv o femeie, de 32 de ani, a fost testată cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ. În prezent, poliţiştii Serviciului Rutier Ilfov efectuează cercetări, pentru stabilirea situaţiei de fapt şi de drept şi luarea măsurilor legale care se impun”, a mai transmis IPJ Ilfov.  

Surse din anchetă au precizat că maşina implicată în accident aparţine Ambasadei SUA. 

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.