Două maşini s-au ciocnit, vineri seară, pe DN 2, în judeţul Ilfov, iar o persoană a murit şi trei au fost rănite. Traficul în zona localităţii Şindriliţa este restricţionat pe sensul către Urziceni.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”La faţa locului s-au deplasat  imediat poliţiştii rutieri din Voluntari şi ai Serviciului Rutier Ilfov, pentru efectuarea activităţilor din competenţă, iar din primele verificări au constatat faptul că, în urma accidentului rutier a rezultat rănirea a 4 persoane, dintre care una a decedat(un şofer), iar celelalte trei au fost transportate la unităţi spitaliceşti, pentru acordarea îngrijirilor medicale. Celălalt conducător auto a fost testat cu aparatul alcooltest rezultatul fiind negativ”, a transmis IPJ Ilfov. 

Poliţiştii încearcă să stabilească împrejurprile producerii accidentului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2, localitatea Şindriliţa, judeţul Ilfov, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate 2 autoturisme. În urma impactului au rezultat 4 victime, cu multiple leziuni, ce urmează a fi evaluate medical”, a transmis, vineris eară, Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că circulaţia rutieră este restricţionată pe sensul de mers către Urziceni, desfăşurându-se pe acostamentul drumului, prin dirijarea poliţiştilor.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.