Doi copii şi tatăl lor au fost loviţi, miercuri, de un TIR, pe o trecere de pietoni de pe DN 28, în localitatea Leţcani din judeţul Iaşi. Unul dintre copii a murit, iar celălalt şi bărbatul au fost transportaţi la spital. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”În urma evenimentului rutier au rezultat 3 victime, 1 adult şi 2 copii. Un copil este decedat la locul intervenţiei, iar celelalte 2 victime au fost transportate la spital”, a precizat ISU Iaşi.

UPDATE - ”Astăzi, 19 aprilie a.c., în jurul orei 10:30, poliţiştii ieşeni au fost sesizaţi prin apel unic de urgenţă 112 cu privire la producerea unui accident rutier mortal, pe DN 28, pe raza localităţii Leţcani. Din verificările efectuate de poliţişti la faţa locului, a rezultat faptul că un autovehicul ar fi acroşat două persoane, una fiind rănită, iar cealaltă a decedat”, a transmis IPJ Iaşi.

Şoferul a fost testat alcoolscopic, rezultatul fiind negativ.
 
În acest caz se fac cercetări pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.
 
Traficul rutier este blocat pe ambele sensuri de mers.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Iaşi, accidentul s-a produs pe DN 28, în localitatea Leţcani, unde un TIR a lovit doi minori la trecerea de pietoni.

”Din primele informaţii ar fi un minor decedat şi unul inconştient. Intervine Detaşamentul 1 de Pompieri Iaşi cu 1 ASAS, 1 AID (descarcerare), 1 EPA, 1 TIM  şi 2 echipaje de la SAJ Iaşi”, a arătat sursa citată.

Conform datelor oferite de Centrul Infotrafic, cei doi copii erau însoţiţi de tatăl lor. 

Circulaţia este blocată pe ambele sensuri de mers, valorile de trafic fiind ridicate. Se estimează că traficul se va reluat în jurul orei 11.45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.