Un autocar cu 47 de copii şi patru adulţi şi un autoturism sunt implicate, joi, într-un accident rutier pe DN 28, în judeţul Iaşi. Inspectoratul Şcolar Judeţean Bacău anunţă că elevi de la două clase a opta de la Şcoala ”Miron Costin” din Bacău se aflau în autocarul implicat în accident.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ”Toţi elevii sunt bine. Nimeni nu este speriat. Sunt şi trei cadre didactice însoţitoare. Copiii sunt deja în Iaşi, vizitează Palatul Culturii, au ajuns cu două microbuze puse la dispoziţie de pompieri. Autocarul a fost lăsat în parcare la Metro Iaşi, timp în care şoferul a fost la Poliţie, împreună cu şoferiţa care a tăiat calea autocarului, pentru a da declaraţie”, precizează oficialii ISJ Bacău. 

Conform acestora, autocarul implicat în evenimentul rutier nu are nicio avarie, iar grupul de elevi se va întoarce joi seară, în Bacău, cu acelaşi mijloc de transport.

UPDATE - ”La locul evenimentului rutier activitatea este coordonată de către inspectorul şef, colonel Grădinaru Ionuţ. Planul Roşu de Intervenţie este activat cu ora 13.13, iar cu ora 13.24 a fost dezactivat”, a transmis ISU Vaslui. 

La locul intervenţiei se deplasează 2 microbuze pentru preluarea pasagerilor şi se lucrează pentru repunerea în trafic a autocarului.

ŞTIRE INIŢIALĂ - ”Accident rutier produs pe DN28,  între un autoturism şi un microbuz (cu 47 copii şi 4 adulţi”, a transmis, joi, ISU Iaşi.

Sursa citată a transmis că la locul evenimentului acţionează un echipaj de descarcerare, o autospecială de transport victime multiple, un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de intervenţie.

Din primele informaţii, accidentul nu pare a fi grav.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.