Cinci persoane au avut nevoie, marţi, de îngrijiri medicale după ce autobuzul în care se aflau s-a ciocnit cu un autoturism, în municipiul Iaşi. Patru dintre victime au fost transportate la spital, cea de-a cincea refuzând acest lucru. Conducerea Companiei de Transport Public (CTP) Iaşi susţine că şoferul autobuzului a încercat să evite coliziunea cu un autoturism, care tăiase calea mijlocului de transport.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit CTP Iaşi, şoferul autobuzului a făcut o manevră bruscă, intrând într-un stâlp de pe marginea drumului.

”Unul dintre autobuzele noastre a fost implicat într-un incident, în încercarea de a evita un accident rutier. Evenimentul a survenit după ce un şofer al unui autoturism i-a tăiat calea autobuzului nostru. În încercarea de a minimiza impactul, şoferul autobuzului a efectuat o manevră bruscă spre dreapta, intrând în coliziune cu un stâlp”, au precizat reprezentanţii CTP Iaşi.
 
Circulaţia tramvaielor prin zonă a fost întreruptă timp de peste o oră.
 
Autobuzul avariat a fost dus în garajul societăţii locale de transport.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Iaşi, accidentul s-a produs pe strada Palat din municipiul Iaşi, fiind implicate un autobuz şi un autoturism.

FOTO: ISU Iaşi
FOTO: ISU Iaşi

Iniţial, acolo au fost trimise echipajul moto din cadrul Detaşamentului 1 de Pompieri Iaşi, un echipaj de prim-ajutor, o autospecială de descarcerare şi una cu apă şi spumă, iar de la SAJ o ambulanţă tip B. Ulterior, la locul solicitării s-a deplasat încă o ambulanţă de prim ajutor calificat.

Cinci persoane din autobuz au avut nevoie de îngrijiri medicale, iar după evaluare patru victime au fost transportate la spital, cea de-a cincea refuzând acest lucru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.