Centrul Infotrafic al Poliţiei Române anunţă sâmbătă că un biciclist au fost rănit grav într-un accident rutier, pe DN 2A, în localitatea Ţăndărei din judeţul Ialomiţa. Acesta a fost resuscitat însă a decedat în urma accidentului. Circulaţia rutieră, care a fost oprită iniţial pe ambele sensuri de mers, s-a reluat, potrivit autorităţilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - ​Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 2A, localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, unde un autoturism a lovit un biciclist. Poliţia transmite că biciclistul a decedat.

ŞTIREA INIŢIALĂ - ​”Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 2A, localitatea Ţăndărei, judeţul Ialomiţa, un autoturism a rănit grav un biciclist”, se arată în comunicatul Poliţiei.

Potrivit autorităţilor, ”victima este inconştientă, fiind resuscitată”. 

”Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers”, mai anunţă Poliţia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.