O explozie a avut loc, luni seară, la o casă din Băile Tuşnad, judeţul Harghita, în urma deflagraţiei doi răniţi - tată şi fiică - fiind preluaţi de echipaje ale Serviciului de Ambulanţă şi transportaţi la spitalul din Miercurea Ciuc.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Cele două victime au fost stabilizate şi vor fi transportate la Spitalul Judeţean de Urgenţă Miercurea Ciuc, de către echipajele SAJ.

ISU Harghita a precizat că este vorba de un bărbat şi o femeie (tată şi fiică), în vârstă de 63, respectiv 25 de ani.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Potrivit ISU Harghita, explozia s-a produs, luni seară, la o casă de locuit din Băile Tuşnad, nefiind urmată de incendiu.

Acolo s-au deplasat trei echipaje din cadrul Detaşamentului de Pompieri Miercurea Ciuc, cu două autospeciale de stingere şi o ambulanţă SMURD, precum şi două echipaje SAJ, dintre care unul cu medic; a fost alertat şi SVSU Băile Tuşnad.

Doi bărbaţi au fost preluaţi de echipajele SAJ.

La locul intervenţiei se deplasează şi grupa operativă a ISU Harghita.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.