Circulaţia rutieră a fost oprită, miercuri după-amiază, pe DN 12C, între Gheorgheni şi Lacul Roşu, judeţul Harghita, din cauza mai multor copaci doborâţi de vânt pe şosea, anunţă Centrul Infotrafic. Traficul a fost reluat.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit Centrului Infotrafic, circulaţia rutieră a fost reluată pe DN 12C, între localităţile Gheorgheni şi Lacul Roşu, judeţul Harghita, unde mai mulţi copaci au căzut pe carosabil şi au blocat drumul.

Nu au fost persoane rănite sau autoturisme avariate.

ŞTIREA INIŢIALĂ - Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a transmis că, din cauza vântului puternic, mai mulţi copaci au căzut pe DN 12C, între localităţile Gheorgheni şi Lacul Roşu, judeţul Harghita.

”Nu sunt persoane rănite sau autoturisme avariate, însă circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers, până la înlăturarea copacilor de pe carosabil”, a arătat sursa citată.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.