Un grav accident s-a produs, miercuri seară, pe DN 17 D, în judeţul Bistriţa-Năsăud, unde două maşini s-au ciocnit, iar una a fost proiectată pe calea ferată, fiind lovită de locomotiva unui tren în care se aflau aproximativ 250 de pasageri. În urma impactului, patru oameni au fost răniţi. De asemenea, cadrele medicale au verificat persoanele care se aflau în tren şi niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au anunţat că un accident rutier a avut loc, miercuri seară, pe DN 17 D, în zona localităţii Feldru. 

”În urma accidentului, unul dintre autoturisme a ajuns pe calea ferată, unde a fost lovit de locomotiva unui tren de persoane”, au precizat reprezentanţii ISU.

Potrivit acestora, în urma accidentului au fost rănite patru persoane - o femeie şi trei bărbaţi. - care au rămas încercerate, fiine necesară intervenţia echipajelor ISU.

Reprezentanţii ISU Bistriţa-Năsăud au anunţat că toate cele patru victime din accidentul de pe DN 17 D au fost extrase din maşini şi au fost predate echipajelor medicale. Două victime sunt conştiente, una este semiconştienţă, iar una este inconştientă.

De asemenea, cadrele medicale au verificat cele aproximativ 250 de persoane care se aflau în tren şi niciuna nu a avut nevoie de îngrijiri medicale. 

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Bistriţa-Năsăud au anunţat că, din primele verificări, un autoturism ar fi pătruns pe contrasens, unde a intrat in coliziune cu o maşină care circula din sens opus, proiectând-o în afara părţii carosabile, pe calea ferată. Acolo, maşina a fost lovită de trenul nr 1765 Iaşi-Timişoara.

Traficul feroviar  şi cel rutier sunt blocate. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.