Un grav accident de circulaţie s-a produs, marţi, pe DN 2, în judeţul Buzău, fiind implicate o autoutilitară şi un TIR. Un bărbat a murit, altul fiind transportat la spital. Din cauza ploii, mai multe evenimente rutiere au avut loc în judeţ.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: IPJ Buzău anunţă că un bărbat şi-a pierdut viaţa în urma accidentului.

”Din primele date de la faţa locului a reieşit că este vorba de o coliziune între camionul de mare tonaj condus pe direcţia Buzău către Bucureşti, de către un şofer în vârstă de 48 de ani, din Giurgiu şi autoutilitara care circula din sens opus, la volanul căreia se afla un conducător auto de aceeaşi vârstă, din Covasna. Accidentul s-a soldat cu decesul şoferului din Covasna şi cu rănirea celuilalt conducător auto, care a fost preluat de ambulanţă şi transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, au transmis reprezentanţii IPJ Buzău.

Potrivit reprezentanţilor Spitalului Judeţean Buzău, la U.P.U.-SMURD a fost transportat un bărbat în vârstă de 48 de ani, care a suferit un traumatism cranio-facial grad 0, plagă contuză, traumatism coloană cervicală, fracturi costale.

Pacientul este stabil, conştient, în curs de investigaţii.

În cauză se va întocmi dosar penal iar poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs accidentul.

Un alt accident rutier s-a produs la mică distanţă de primul, în comuna Mihăileşti, în timp ce mai multe maşini aşteptau în coloană să treacă de accidentul de la Limpeziş.

Şoferul unui autoturism ar fi derapat şi a pierdut controlul direcţiei rupând un pom marginal şi răsturnându-se de mai multe ori pe câmp.

Aproximativ la aceiaşi oră şi pe Şoseaua de Centură a municipiului Buzău s-a produs o coliziune între două autovehiculele un şofer ajungând la spital cu un traumatism cranio-cerebral mediu.

Condiţiile meteorologice au dus la producerea accidentelor. În judeţul Buzău plouă de mai multe ore carosabilul fiind umed. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: Circulaţia pe DN2 -E85 pe raza localităţii Limpeziş, din judeţul Buzău, se desfăşoară dirijat din cauza unui grav accident de circulaţie produs între o autoutilitară şi un TIR.

Potrivit IPJ Buzău, trei persoane ar fi încarcerate, iar la faţa locului intervin mai multe autospeciale ale ISU Buzău.

Centrul Infotrafic estimează reluarea traficului după ora 15.00.

 

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.