Salvamontiştii din judeţul Gorj au intervenit, marţi seară, pentru recuperarea unei persoane care a căzut cu maşina într-o prăpastie, în masivul Parâng. Bărbatul era decedat, trupul fiind coborât din munte.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ”Din păcate, persoana aflata în maşină era decedata, salvamontiştii coborând trupul neînsufleţit pana în prima localitate pentru a-l preda serviciului IML”, au mai transmis salvamontiştii.

La rândul lor, reprezentanţii IPJ Gorj au transmis că poliţiştii Postului de Poliţie Baia de Fier au fost sesizaţi telefonic, de un bărbat, despre faptul că tatăl său a fost găsit decedat în fondul forestier din comuna Baia de Fier.

”La faţa locului s-au deplasat poliţişti din cadrul Secţiei 9 Poliţie Rurală Novaci şi lucrători din cadrul Salvamont Gorj, stabilind că bărbatul de 62 de ani se afla într-o prăpastie situată pe Valea Galbenu din localitatea Baia de Fier, fără să prezinte semne vitale, lângă autoturismul răsturnat. Din verificări, poliţiştii au stabilit că în autoturism s-ar mai fi aflat un tânăr de 25 de ani, din comuna Baia de Fier”, a transmis IPJ Gorj. 
 
Tânătul nu a fost rănit, a reuşit să coboare şi l-a anunţat pe fiul bărbatului. 
 
Cercetările sunt continuate în cadrul unui dosar penal, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere din culpă, în vederea stabilirii împrejurărilor producerii evenimentului.

ŞTIRE INIŢIALĂ: Potrivit Salvamont România, salvamontişti din cadrul Serviciului Salvamont al Consiliului Judeţean Gorj intervin pentru recuperarea unei persoane prăbuşită cu maşina într-o prăpastie în valea Galbenului, masivul Parâng.

Acolo intervin salvamontiştii aflaţi în serviciul de tura operativă în baza centrală Salvamont din Târgu Jiu şi cei din posturile Salvamont Baia de Fier şi Polovragi.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.