Trei autoturisme au fost implicate, joi seară, într-un accident rutier produs pe DN 25, în judeţul Galaţi, două dintre victime fiind încarcerate. Una dintre victimele încarcerate a fost declarată decedată. Cealaltă persoană încarcerată, stabilizată şi intubată, şi alte şase persoane rănite au fost transportate la spital. Traficul este blocat pe ambele sensuri.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE - Potrivit ISU Galaţi, victima aflată în stop cardio-respirator a fost stabilizată, fiind transportate la Spitalul Clinic Judeţean Galaţi 6 persoane politraumatizate şi una intubată.

”Au existat informaţii despre a 8-a victimă, care însă nu s-au adeverit”, a arătat sursa citată.

UPDATE - ”Au fost descarcerate două persoane adulte - 1 decedată şi una inconştientă. Alte 6 victime, toţi adulţi, sunt politraumatizate”, a precizat ISU Galaţi.

FOTO: ISU Galaţi
FOTO: ISU Galaţi

ŞTIREA INIŢIALĂ - Accidentul s-a produs pe DN 25, în localitatea Traian din judeţul Galaţi, fiind implicate trei autoturisme.

Potrivit ISU Galaţi, sunt implicate şapte persoane, din care două sunt încarcerate. Acolo se deplasează un echipaj de stingere, o descarcerare, o ambulanţă SMURD şi un echipaj SMURD cu autospeciala de victime multiple, două ambulanţe SAJ cu medic.

Centrul Infotrafic al Poliţiei Române a anunţat că traficul rutier este oprit pe ambele sensuri de mers şi se estimează reluarea după ora 22:30.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.