Un puternic incendiu a izbucnit, sâmbătă dimineaţă, la o hală de dezmembrări auto din municipiul Galaţi. Focul s-a extins la alte două hale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

UPDATE: ISU Galaţi anunţă că, la sosirea echipajelor, incendiul se manifesta generalizat la trei hale – una de producţie termopan, una de dezmembrări auto şi una de epozitare materiale de construcţie.

”La acest moment incendiul este loalizat, se lucrează pentru stingerea ultinmelor focare. Din primele cercetări, cauza producerii incendiului este un scurt circuit electric”, a mai transmis ISU Galaţi. 

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Incendiu hală dezmembrări auto, municipiul Galati, str. Grigore Ventura, incendiul se manifestă la o hala cca 200 mp”, anunţă, sâmbătă dimineaţă, ISU Galaţi.

Sursa citată a precizat că acţionează 5 autospeciale, autoscara, echipajul de descarcerare si echipajul SMURD tip B de la Detasamentul de Pompieri Galati.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.